onsdag 25 februari 2009

Bondkyrkobrev

Ett nytt spännande och utmanande 2009 har startat. Årsmötet var välbesökt och mycket inspirerande. Förtroendet att leda verksamheten gavs till ordförande Stefan Hanna, vice ordförande Jerker Nyberg, kassör Ingalill Andersson, sekreterare Jenny Carlsson samt Ove Hultquist. Vi har redan haft två styrelsemöten och flera möten med systerenheter inom Centerpartiet. Vår ambition är att erbjuda medlemmarna bra och utvecklande mötesforum för att forma och utveckla vår politik för Uppsala Kommun och Uppsala Läns Landsting. Du hittar aktivitetsplanen HÄR. Årets verksamhetsplan fokuserar på politiska möten och på framgång i Kyrkovalet och EU valet.

Centerpartiets Bondkyrkoavdelning är av medlemmar och för medlemmar. Om du har ytterligare idéer om vad vi skall göra för att engagera fler och påverka mer, tveka inte att kontakta styrelsen med förslag!

Styrelsen utmanar alla medlemmar och hoppas vi alla kan bidra till att rekrytera en ny medlem under 2009. Bjud gärna in gäster till våra möten! Medlemsavgiften är bara 150 kronor för 2009.

Under året kan ni ta del av information från styrelsen på vår blogg. Vi kommer också att kontakt alla medlemmar per telefon och per brev under året.

Med varma hälsningar / styrelsen / Stefan Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar