torsdag 23 april 2009

Hej Centervänner!

Ta chansen och påverka stadens, regionens, landets och EUs utveckling mer! Du kan göra skillnad om du orkar engagera dig lite. Inom Centerpartiet har du en särskild möjlighet att påverka den politik vi driver utifrån vår bas av gemensamma grundvärderingar. Våra gemensamma grundvärderingar och utgångspunkter finner du på följande sida;

http://www.centerpartiet.se/defaultnormal.aspx?id=31852


Nedan och bifogat finner du information om en studiecirkel, som vi genomför i samarbete med Uppsalas Centerkrets (samlingsorgan för samtliga avdelningar och nätverk som Centerpartiet i Uppsala innefattar), och som fokuserar på EU kunskap.

Alla våra aktiviteter syftar till att utforma och samtala om vilken politik vi vill driva. Vi vill också påverka den löpande politiska verksamheten genom t ex debattinlägg. Jag hoppas att du tar chansen att delta på några aktiviteter. Din röst och ditt engagemang är viktigt! På gårdagens studiebesök var vi över 15 personer som deltog och det var mellan 15-17 en fredag! Det känns som att vi är påväg att kunna skapa ett mycket aktivare och idérikare parti som starkare kan bidra till att Uppsala kommun, Uppsala läns landsting, Staten och Svenska kyrkan gör sitt bästa för att skapa ett gott välstånd i vår del av världen. Jag tycker att vår ambition i det kommunala valet skall vara att minst få ett 10% stöd av vår lokala befolkning. Vi kan bara få det stödet om vi driver bra idéer och skapar tydliga resultat utifrån de mandat vi har.

www.bondkyrko.se hittar du löpande vilka aktiviteter vi genomför och var de äger rum! Varför inte lägga upp den sidan som en av dina favoriter, om du inte redan har gjort det. Du är självklart välkommen att hela tiden komma med fler förslag på aktiviteter. Bl a så bjuder Roland Agius löpande in till möten kopplade till Uppsala industriminnesföreningen. Eftersom Centerpartiet i Uppsala har en tydlig ambition att stödja arbetet att göra kommunen till en starkare näringslivsstad är kunskap om vår industriella historia aldrig till nackdel.

Varma hälsningar och jag hoppas jag träffar er nästa helg på vår vårfest!

Stefan Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar