tisdag 16 juni 2009

Alliansforum samt tf sekreterare

Hej!

Efter regn kommer solsken : )

Jag är säker på att vädret inom kort blir mycket bättre och att Centerpartiet i Uppsala kan bidra till att vår kommun och vårt land kan utvecklas ännu bättre.

Kommande aktiviteter

På onsdag är du varmt välkommen till Flustret för att tillsammans med några andra Alliansvänner samtala om hur vi bäst hjälps åt att klara Att leverera barnomsorg, äldrevård, utbildningen etc samtidigt som kommunens ekonomi får betydande problem. Hur kan vi klara att hushålla Samtidigt som behoven är så stora? Vi träffas i "Runda rummet" på Flustret den 17/6 kl. 19:00.

Den 26/6 17:30 träffas vi på Å-kanten för en afterwork tillsammans. Om du har möjlighet ansluter du och träffar några av oss andra inom Centerpartiet Uppsala.

Den 30/9 kommer vi att arrangera ett kreativt forum kopplat till integritetsfrågor. FRA och IPRED har kostat Centerpartiet trovärdighet bland yngre. Varför blev det som det blev? Varför behövs liknande lagstiftning? Hur kan Centerpartiet försvara den personliga integriteten framöver. Mötet Skall inte vara ett klagomöte utan fokuserar på konstruktiva vägar framåt. Bl a Annie Johansson, riksdagsrep, med i C partistyrelse samt ansvarig för Integritetsfrågor inom C nationellt deltar.

Vi söker en tf sekreterare

Jenny, vår sekreterare, har fått chansen att gästforksa i USA och lämnar oss till hösten. Vi söker därför en tf sekreterare bland våra medlemmar. Kom gärna med förslag på Personer som du tycker kan bidra lite extra till att Bondkyrkoavdelningen har kraft att förändra kommunens, länets och landets utveckling i en positivare riktning. Vi uppskattar Om vi får in kandidater under denna vecka, så att en ny tf sekreterare kan vara klar till hösten.

Jag och årets styrelse önskar er alla en härlig midsommarhelg och en underbar sommar!

Stefan Hanna

1 kommentar:

  1. Vad tror ni om "Dalabanan" som tema på idécaféet i Augusti? Jag tänkte vi skulle kunna ta vårt pick och pack och åka och fika vid gamla Norra station för att prata om pendeltåg (Upptåget) och stationer vid Vänge, Järlåsa, Vittinge, Mårgongåva, Heby upp till Sala. Och Bergsbrunna åt andra hållet.

    SvaraRadera