tisdag 16 februari 2010

Ett nytt spännande valår har startat

Under vårt senaste årsmöte valdes bland annat en ny styrelse, verksamhetsberättelsen för 2009 samt verksamhetsplanen för 2010 antogs och mötet beslutade att vi skall ombilda vår avdelning till ett nätverk i linje med vårt partis organisationsriktlinjer för att vi skall kunna ägna oss mer åt politik och mindre åt administration.

Ny styrelse för Bondkyrko;

Stefan Hanna Ordförande
Cecilia Bernsten Vice Ordförande
Mats Modéen Sekreterare
Ingalill Andersson Kassör
Mattias Johansson Ledamot

Jerker Nyberg kommer att vara vår webmaster.

2010 kommer att fokuseras på att få igång våra politiska aktivistgrupper. Grupperna kommer att rikta sig till medlemmar inom hela Uppsala kommun för att vi skall få så många deltagare som möjligt i varje grupp. Dessa grupper syftar bl a till att skapa en tydlig plattform för alla medlemmar att direkt och löpande kunna vara med att driva och utveckla vår politik inom kommunen. Med hjälp av dessa grupper är det även min övertygelse att vi åter kommer att kunna bli en stark och engagerande folkrörelse. De första grupper som startas leds av medlemmar från Bondkyrko;

Politiskt område
Nätverksledare

Arbetsmarknads och utbildningsfrågor:
Joakim Skoog

Miljö och hälsofrågor:
Johan Cejie

Äldreomsorgsfrågor:
Cecilia Bernsten

Barn och ungdomsfrågor:
Mats Jonsson

Lördagen den 20/2 har vi kretsstämma (i huvudsak Uppsala kommun). På detta möte skall vårt lokala handlingsprogram samt listorna på de som skall företräda oss fastställas. Det är med andra ord ett viktigt möte och jag hoppas du deltar. Kretsen bjuder på fika och lunch. Mötet är mellan 09:30 och cirka 16:30. Bondkyrkos medlemmar och Svartbäckens medlemmar har ett särskilt ansvar att hjälpa till att säkra att mötet fungerar avseende möblering, fika och mat så jag ber dig som har möjlighet att vara där 30 minuter tidigare och stanna 30 minuter efter mötet för att lösa uppgiften. Mötet äger rum i centrala Uppsala på Nannaskolan.

Om du inte redan betalat in medlemsavgiften för 2010, 150 kronor, ber jag dig göra det inom kort. Om du betalat medlemsavgiften efter den 1/11 2009 har du redan betalat för 2010. Du hittar även information om hur du kan betala in medlemsavgiften genom att gå till vår hemsida www.bondkyrko.se . Jag ber dig att fylla i dina personuppgifter i det bifogade medlemskortsunderlaget. I samma bilaga finner du det plusgirokonto som du skall betala in medlemsavgiften till samt vilken persondata som vi behöver för att vi skall veta att du betalat.

Varma hälsningar och jag ser fram emot att tillsammans med dig få Uppsalas invånare att ge oss ett stort förtroende att påverka Uppsalas framtid efter valet den 19 september i år.

Varma hälsningar,

Stefan Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar